Global Trade Express İstanbul Türkiye Telefon : 0212-541 52 00-4442398

Global Trade Express is one of the leading international courier companies based in the UK

Your business – Our business
Global Trade Express is one of the leading international courier companies based in the UK. We are recognized as true experts in the market.

We are at present covering over 210 countries worldwide. Our company vision is to provide the highest quality range of cost effective and reliable distribution services to our customers.

Global Trade Express is a big name in third-party logistics (3PL) service providers worldwide. We outsource logistics services of the most renowned and reliable shipping companies of the world to deliver you the same unrivaled quality of delivery services with the added advantage of cheap shipping rates.

RESMİ :
Biz sağlamak müşteri ile işyerinde Teslim hizmeti için birçok yer dünya çapında. Tüm iş sakince çeşitli GTX ofisleri ve dünya çapında ajanlar kullanılarak yapılır iken pin noktası servisimiz müşterilerimizin arkanıza yaslanın ve rahatlayın sağlar.

Zamanında Teslimat :
Biz teklif zamanlı teslimat ile kurye ve hava taşımacılığı modu için dünya çapında yer. Tarihler karşılamak ve özel gereksinimlerini karşılayabilecek uzman bir düzeltme olduğunda bu hizmetleri çok kullanışlı.

Fazla Bagaj :
GTX yardımcı birçok müşteri hareket kendi kişisel bagajlar için çeşitli dünya çapında yer. Hem ithalat ve çeşitli yerel ülke ofisleri ve temsilcileri tabanlı dünya ile şahsi eşya için ihracat hizmetleri sunuyoruz. Çözüm bulmak için sorunlarla karşı karşıya, bir dahaki sefere anında bize ulaşın.

İthalat Hizmetleri :
GTX teklif alma hizmetleri için tüm küçük belge ve ağır olmayan belge gönderiler dünya çapında yerleri. Kurye, hava taşımacılığı ve deniz taşımacılığı modu ile mal alabilirsiniz. Servis ve bütçe gereksinimlerinize göre çözümler çok sayıda terzi sunuyoruz.

Siz Alışveriş – Gemi :
Bu hizmet sağlayan esnek ve uygun maliyetli lojistik çözüm için on-line alışveriş dünya çapında satın UK perakendeciler; şu anda yapamaz gemi dünya çapında hizmet veren bir nakliye ücretleri olduğunu kabul etmek nispeten pahalı