adex Courier logistics

ADEx

COURIER & LOGISTICS

GJURMO PRODUKTIN TUAJtani ju mund të gjurmoni produktin tuaj lehtësisht

RRETHRRETH NESH

Shërbime brenda Shqipërisë

 

SHËRBIME BRENDA SHQIPËRISË
 • Shitjet e Blerjet On-Line (dorezon ne adrese, arketon parate ne moment dorezimi, 24hrs)
 • Dore me Dore
 • Pike me Pike

 

Shërbime të veçanta

 

SHËRBIME TË VEÇANTA
 • Legalizimet në Ministrinë e Punëve Të Jashtme
 • Zhdoganim mallrash
 • Kargo Tokësore dhe Ajrore (import export)
 • Logjistikë

 

Shërbime në të gjithë botën

 

SHËRBIME NË TË GJITHË BOTËN
 • Shërbime Express dhe Ekonomik
 • Kosovë dhe Shqipëri
 • Dërgojmë në të gjithë Europën brenda 24-48 orësh
 • Nga e gjithë Europa 24-48 orë
 • Të gjithë kontinentet e tjera nga 24-72 orë

 

 

about-img

calculate

LLOGARITLLOGARIT KOSTOT

plotesoni hapesirat meposhte per te llogaritur koston e pakos tuaj.

SHERBIM CILESOR

LEGALIZIM DOKUMENTASH
Postë për legalizim dokumentash Postë për shpërndarje pasaportash nga ambasada. Postë për shpërndarje dokumentash të legalizuara.
PAGUAJ ME LEK NË DORË
Adex ju jep mundesine qe ju te merrni porosite tuaja ne cdo kohe, aty ku ju deshironi.Jo vetem kaq, por ju mund te paguani edhe me Lek ne dore ne momentin qe merrni porosine. ADEx eshte e vetmja zgjidhje me ekonomike, me e shpejte dhe me e sigurt. ADEx do te thote.. Korrieri Juaj
SHERBIME DOGANORE
Adex bashkëpunon me partnerët në rrethe për kryerjen e veprimeve doganore në të gjitha pikat kufitare të Republikës së Shqipërisë. Adex ofron zgjedhje të larmishme të shërbimeve standarte dhe të atyre suplementare.
IMPORT – EKSPORT
Eksporte brenda Evropës për 24 orë dhe në vende të tjera brenda 48 orëve. Importe brenda Evropës për 48 orë dhe në vende të tjera brenda 72 orëve
SHËRBIME CARGO
Adex ka zgjeruar aktivitetin e kompanise duke rritur gamen e sherbimeve per klientet e saj, duke ofruar sherbimin e Cargos Ajrore per dergesa ne te gjithe boten me cmime konkuruese dhe siguri te larte. Cargo fokusohet në transportin airport-to-airport, duke shërbyer ne një rrjet më shumë destinacione në shume shtete dhe me një mbeshtetje te gjerë transporti rrugor. Ne ofrojme zgjidhje logjistike per ngarkesa te ndryshme .

MERRNI SHERBIMIN ME TE SHPEJTE

Adex do te thote….Korrieri juaj

SUPERBRANDSSUPERBRANDS

Lojtës Videosh

00:00
00:07

AVON

about-img

BCTV

about-img

KLAUDIO FASHION

about-img

LR

about-img

GALERIAGALERIA

13
7
3
12
6
2
9
5
8
1
4

KONTAKTKONTAKT

CEL:
 • +355676026682
 • +355676026683
EMAIL:
 • contact@adex.al

01_Go_Home